Song Exclusive: Kenneth Kirschner – July 8, 2017 — ii.

Η underground σκηνή της Νέας Υόρκης θα βρίσκεται πάντα σε άνθηση και αναζήτηση πρωτοπόρων ρευμάτων κινούμενη εντός μιας εμβληματικής μητρόπολης. Ένα βασικό χαρακτηριστικό της σκηνής αυτής αποτελεί η συνύπαρξη και το πνεύμα σύμπνοιας πολλών μελών της τα οποία προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα ή και διαφορετικές γενιές.

Kenneth Kirschner

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί το δείγμα που ακολουθεί όπου η σύνθεση του Kenneth Kirschner εκτελείται από τον Christopher Gross κάτω από την καθοδήγηση του Joseph Branciforte. Ο πρώτος γράφει και κυκλοφορεί ορχηστρική μουσική από τα τέλη των ’80s παίζοντας με τα όρια μεταξύ πειραματισμού και μελωδίας. Ο δεύτερος ανήκει στη γενιά των zeros αποτυπώνοντας ήδη μια πλούσια πορεία ως τσελίστας και ο τρίτος ως μέλος της ίδιας γενιάς έχει να παρουσιάσει ως μουσικός και παραγωγός ένα πυκνό βιογραφικό. Η σύνθεση που έχουμε την τιμή να παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα συμπυκνώνει σε λίγα λεπτά την όλη αύρα του δίσκου Three Cellos που κυκλοφορεί τον Απρίλιο στην Greyfade, το σχετικά νέο δισκογραφικό label του Joseph Branciforte. Μια σύνθεση η οποία συνδέει την avant garde με την αρμονία και την υπόγεια ένταση της νύχτας με την μυστηριακή ανάταση του πρωινού.

Ο δίσκος αυτός εγκαινιάζει την σειρά Folio της Greyfade της οποίας κάθε κυκλοφορία θα έχει τη μορφή βιβλίου! Προς το παρόν ας αρκεστούμε στην πρόγευση του, καθώς θα έχουμε να πούμε περισσότερα για το άλμπουμ στο επόμενο τεύχος του ATS. (Pre-order)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.